Rådgivning

Behöver du fråga någon om råd?
Skriv din fråga här!
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Det kan vara något som du vill fråga om när det gäller skötsel, ridning eller vad som helst när det gäller hästar. Det är jag som svarar på Dina frågor när du mailar. Efter mer än 20 år som ridinstruktör och ridskolechef så har jag en hel del erfarenhet att dela med mig av. 

Ibland kan det också vara skönt att höra en annan människas syn på något man funderar på. Man kanske ska fatta ett beslut och behöver ett bollplank.Dom som tävlar har som regel en tränare att fråga till råds,
jag tror att alla hästägare behöver någon! 

 

 När man jobbar som ridinstruktör träffar man väldigt många hästar och deras männinskor, man lär sig något hela tiden. Så jag försäkrar, jag förstår era problem! Du kan fråga om allt som har med hästar och ridning att göra. Utrustning, hälsa, motion, beteende, eller det du inte vågat fråga förr! 

Om du planerar att köpa häst eller oroar dig över uppstallningen.

Rådgivningen är gratis!
Som tack för hjälpen vill jag att du fortsätter att kolla på sidan regelbundet och dessutom ber minst två av dina vänner att också göra det.
 
På så sätt sprids Hobbyhästens erbjudanden om upplevelser på egen eller lånad häst i södra Hälsingland, dit man tar sig smidigt och snabbt.
Klicka på länken här och skriv din fråga så försöker jag svara senast nästa dag. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

kart hast

Startklara

Vi tre igen 0028

 

Turridning Stall strtjra 1